OVI: Temesvári utca 40. BÖLCSI: Késmárki utca 31.

Rácz Edina 20 773-1999 Bölcsőde: Rácz Mária 20 405-9778

bemutatkozik

a mézeskalács házikó

A Mézeskalács Házikó Családi Napközi 2010 nyarán nyitotta meg kapuit azoknak gyermekek számára, akik családias környezetben, szakképzett gondozókkal szeretnék eltölteni napjaikat. Egy éves kortól három éves korig kis létszámú csoportban vigyázunk nagyon nagy szeretettel a gyermekekre.

Bölcsődénket úgy alakítottuk ki, hogy a gyermekek számára esztétikus és biztonságos környezetet teremtsünk. Az egészségük védelme érdekében a csoportszobában sóbálványt helyeztünk el, amely segítségével a légúti megbetegedéseket segítjük elkerülni.

Nagyon fontos a gyermekek számára, hogy rendszeresen a friss levegőn játszanak, ezért a kertben is arra törekedtünk, hogy mindenki megtalálja a kedvenc játékát. Megtalálható itt a homokozó, trambulin, csúszda, gyermekhinta, hintaágy, kismotorok, biciklik. Napi rendszerességgel biztosítunk a gyermekeknek egészséges, magas tápanyagtartalmú ételeket, valamint gyümölcsöt. 

A családi bölcsödénk után magánóvodánk kis létszámú csoportjában is biztonságban érezhetik magukat a gyerekek, hiszen olyan társaságban tölthetik el az idejüket, akik között jól érzik magukat, sokat játszhatnak, ismereteket szerezhetnek, mindezt a velük foglalkozó óvodapedagógusaink, a gyerek életkorához, egyéni fejlettségéhez igazodva megértően és befogadóan teszik.