OVI: Temesvári utca 40. BÖLCSI: Késmárki utca 31.

Rácz Edina 20 773-1999 Bölcsőde: Rácz Mária 20 405-9778

Vendégeink

mondták rólunk


  • Jandó Csilla írta: Kedves Edina, Hajni, Marcsi, Orsi! Köszönjük ezt a 8 hónapot amit Karina nálatok tölthetett! Egy alig 14 hónapos picúrt nehezen enged el az ember, de a Mézeskalácsban az egyik legnagyobb ajándékot adtátok nekem és a férjemnek: a nyugalmat. Tudtam, hogy nyugodtan dolgozhatok, a lányunk jó helyen, szerető közegben van a napközben. Ti láttátok elindulni őt, sok minden elsőnél ott voltatok, helyettünk is. Karina mindig örömmel várta, hogy hozzátok mehessen, hujjá-hujjá bőőőcsi, ezt kántálta reggelente és az hogy láttuk hogy imád Hozzátok járni nagyon megnyugtatta a lelkünket. Most új bölcsibe került, egyelőre még nehéz az élet, az \"ugrálóóóós bőcsit\" emlegeti örökké, (a trambulin miatt) de reméljük azért túljut a váltáson. Elfelejteni biztosan nem fogjuk, hogy milyen szerető környezetben lehetett nálatok! További jó munkát, sok sikert és jó egészséget kívánok Nektek! a Jandó család
  • Zankóné Bán Dóra írta: Nagyon jól éreztük magunkat a gyereknapon! Köszönjük! Nelli nagy lelkesedéssel azóta is emlegeti. Szívből ajánlom mindenkinek ezt a csodás és kedves Családi napközit!
  • Dorka-Trombitás Andrea írta: Köszönjük, hogy kedvességetekkel, odafigyelésetekkel, türelmetekkel megmutattátok Máténak a közösségi lét örömeit és minden nap nyugodt szívvel vihetjük egy olyan helyre, ahol jól érzi magát.
  • Baloghné Székely Beáta írta: Még csak rövid ideje járunk ide, de már nem kell a kisfiamat reggelente nógatni a felkelésre. Nagyon szívesen jár ide, és már sajnáljuk, hogy jövőre óvodába kell mennie. Köszönöm az egész személyzetnek, Edinának, Marcsinak és Hajninak a kedvességüket és a magas színvonalú ellátást.

ÖN IS írhat

a vendégkönyvbe!

Üzenet *


Elküld